Суспільство
3 серпня 2016
У Польщі українцю світить довічне ув'язнення за напади на жінок
Український заробітчанин неподалік Варшави здійснив три жорстокі напади на жінок.
news-image

24-річного українця, котрий напав на трьох жінок, затримала поліція у місті Леґіоново поблизу Варшави, передає «Є!» із посиланням на Радіо Польща.

Першою жертвою чоловіка стала 60-літня жінка, котра після 22-ї години поверталася з роботи додому. Зловмисник вдарив її твердим предметом ззаду по голові. Коли жінка впала, він спробував її зґвалтувати. Однак їй вдалося захиститися. Нападник вирвав у неї сумочку та втік.

Але на цьому він не зупинився. Через годину нападник знайшов свою наступну жертву. Цього разу дісталося 23-річній дівчині. Свій напад він здійснив таким же чином як і першого разу. Крім того, він намагався задушити жінку, стискаючи на її шиї металевий трос. На щастя, як і попереднього разу зловмисник не впорався і втік, вкравши цього разу мобільний телефон.

Останньою жертвою українця виявилася також 23-літня жінка. На неї він напав через п’ятнадцять хвилин після другого нападу. Нападник кілька разів вдарив жертву по голові, скрутив їй руки, шарпав та поволік по землі до лісу. Трагедії запобігла автівка, котра проїжджала неподалік. Жорстокий нападник злякався її та знову втік.

До пошуків зловмисника поліція залучила підрозділи з усього повіту. Були перевірені усі камери спостереження. Вже через дві години після першої атаки українця затримали.

У підозрюваного знайшли особисті речі, що належали одній із жертв. На тілі 24-річного молодика виявили теж подряпини, а його одяг був подертий.

Затриманим виявився українець, котрий перебуває у Польщі на заробітках з червня 2016 року. У його крові виявили 1,4 проміле алкоголю.

Прокуратура звинуватила його в: замаху на вбивство, спробі зґвалтування, спробі пограбування та здійснення двох пограбувань двох жінок.

Українця взяли під варту на три місяці. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також: Двох португальців засудили за спробу написати свої імена на воротах Освенціму