Політика
3 серпня 2016
У «Батьківщині» пообіцяли дати оцінку заявам Надії Савченко
У партії заявляють, що висловлювання "окремих нардепів" не є узгодженими та йдуть всупереч з офіційною позицією "Батьківщини".
news-image

На найближчому засіданні Президії Політичної ради партії ВО «Батьківщина» буде надано оцінку заявам народного депутата Надії Савченко. Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Андрій Кожем’якін, передає «Є!»

«Останнім часом у медіа-просторі України звучать заяви окремих членів фракції «Батьківщина» у Верховній Раді України щодо різноманітних бачень концепцій, стратегій і тактик т.зв. «перезавантаження держави» і певних безпосередніх кроків у цьому напрямку. Часто такі заяви не є узгодженими та йдуть всупереч з офіційною позицією партії ВО «Батьківщина», – сказав він.

На думку заступника Голови політичної сили, такі висловлювання вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії.

Андрій Кожем’якін наголосив, що «Батьківщина» завжди виступала за незалежність держави, її територіальну цілісність, якнайшвидше встановлення миру в Україні, звільнення заручників Кремля, відстоювала цінності Революції Гідності.

В умовах війни ми закликаємо політиків зважувати кожне слово, яке повинно зміцнювати країну, а не шкодити стабільності, призводити до поглиблення політичної кризи та загострювати протистояння у суспільстві, – заявив Кожем’якін.

Як запевнив політик, «Батьківщина» вітає демократичне обговорення з будь-яких питань діяльності партії та розвитку держави.

При цьому ми завжди виступаємо з консолідованою позицією. До цього закликаємо і тих депутатів, які нещодавно поповнили ряди партії, - сказав він.

За словами Андрія Кожем’якіна, на найближчому засіданні Президії Політради партії буде дано оцінку останнім публічним висловлюванням народного депутата Надії Савченко, а про результати буде поінформовано українське суспільство.

Читайте також: «Курю, п'ю воду» - Савченко розпочала голодування