Київ
5 серпня 2016
У Києві через дівчину побилися суперники, один з них загинув
Столичні оперативники упродовж доби розкрили вбивство.
news-image

Як повідомили у ГУНП в м.Києві, пізно вночі у чергову частину Дніпровського управління поліції повідомили: на вулиці Радужній виявлено невідомого громадянина з колото-різаними пораненнями тулубу, передає «Є!»

Біля під`їзду житлового будинку правоохоронці виявили молодого чоловіка з кількома пораненнями грудної клітини. Його одразу ж госпіталізувала бригада "Швидкої допомоги". А цим часом до працівників поліції підійшов чоловік і розповів, що помітив потерпілого поруч із багатоповерхівкою та зателефонував до правоохоронців і медиків, - йдеться в повідомленні відомства.

Невдовзі лікарі повідомили правоохоронцям, що від отриманих травм постраждалий помер у медичному закладі.

Ним виявився 30-річний уродженець Вінницької області, який півроку тому приїхав до столиці.

Після комплексу оперативних заходів поліцейські встановили, що саме чоловік, котрий представився випадковим перехожим, і є людиною, яка обґрунтовано підозрюється в скоєнні цього злочину. Це - 38-річний киянин, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців, - зазначили у відомстві.

Як пізніше з`ясували оперативники, між зловмисником та потерпілим виник конфлікт через дівчину. Чоловіки сварилися, а потім один із них схопив палицю і вдарив нею свого опонента. У відповідь інший дістав ніж і наніс кривднику кілька ударів, які виявилися фатальними.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Читайте також: У Краматорську поліцейський зробив селфі на фоні закривавленого пенсіонера