Суспільство
8 серпня 2016
Петицію про перевірку Трампа на нарцисизм підписали понад 28 тисяч осіб
Автором петіції є член конгресу США Карен Басс.
news-image

Більше 28 тисяч людей в США підписали петицію, що закликає провести перевірку кандидата в президенти Дональда Трампа на наявність у нього нарцисового розладу особистості, передає «Є!»

Петиція, автором якої є член конгресу США Карен Басс, опублікована на сайті change.org.

Вона спрямована в Національний комітет Республіканської партії і фахівцям з клінічної психології, для свого розгляду вона повинна набрати 35 тисяч підписів.

Дональд Трамп небезпечний для нашої країни. Його імпульсивність і відсутність контролю над власними емоціями викликають занепокоєння. Це наш патріотичний обов'язок порушувати питання про наявність у нього психічної стійкості для того, щоб бути головнокомандувачем і лідером вільного світу. Пан Трамп, як здається, демонструє всі симптоми нарцисового розладу особистості, - йдеться в тексті петиції.

Вибори президента США і обох палат конгресу пройдуть 8 листопада. Чинний президент Барак Обама допрацьовує другий термін на посту президента і не може балотуватися знову. На пост президента США претендують кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп і Хілларі Клінтон від демократів.

Читайте також: У США на найвищій водній гірці в світі загинула 12-річна дитина