Події
8 серпня 2016
58-річний чоловік серед білого дня застрелив односельця, бо не зміг терпіти його образи
Трагедія сталася на Вінничині.
news-image

Як сьогодні повідомили у Нацполіції, 7серпня близько п’ятої години вечора до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці в селі Погоріла місцевий житель з мисливської рушниці застрелив свого 42-річного односельця, передає «Є!».

Підозрюваного у скоєнні даного злочину поліція затримала протягом кількох годин. Ним виявися 58-річний односелець загиблого.

За словами затриманого, він не стерпів образ, які постійно чув від загиблого протягом останніх п’яти років. Того дня, потерпілий зупинився біля подвір’я односельця та вкотре почав йому погрожувати та ображати.

Не стерпівши цього, чоловік виніс з дому мисливську гладкоствольну рушницю та поцілив у кривдника. Він загинув на місці події, - повідомили у відомстві.

Під час перевірки з’ясувалося, що зброя у чоловіка була незареєстрованою. За словами правопорушника, рушницю він придбав для самозахисту у незнайомця на ринку у сусідній області.

Під час огляду помешкання у затриманого на горищі поліцейські вилучили пакет з рослинами маку та конопель.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Киянин застрелив чоловіка у під'їзді через дружину-повію