Події
9 серпня 2016
Аваков запропонував за «успішну» роботу видати «Інтеру» грамоти з російським гербом
Міністр проаналізував листування російських журналістів Марії Столярової та Леоніда Мураєва, що працювали на телеканалі.
news-image

Аналіз листування Марії Столярової та Леоніда Мураєва, які працювали на телеканалі «Інтер», з московськими кураторами та керівниками "ДНР" виявив головні мішені російської пропаганди. Про це написав у Фейсбуці міністр МВС Арсен Аваков, передає «Є!»

Зокрема, міністр повідомив, що в серпні 2015 року, серед антиукраїнських замовлень, що отримали Столярова та Мураєв, було і завдання організувати хвилю чорного PRу проти низки українських політиків.

Першим в цьому «темнику» містився пакет брудних матеріалів на Секретаря РНБО Олександра Турчинова. Також в замовленні стоять прізвища з пакетом, скомпонованим російським профі брудом, на екс-прем‘єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Голову Комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколу Княжицького, Голову Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського та інших, - написав Аваков.

Таким чином, на думку міністра, російські журналісти, які формували інформаційну політику «Інтера» виконували замовлення Кремля з інформаційного знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами.

З високою ймовірністю можна сказати, що подібні замовлення відпрацьовувались і іншими проросійськими засобами масової інформації, які й досі достатньо впевнено почувають себе в Україні.

I на закінчення. Нацраді з телебачення і радіомовлення. Звичайно , за таке не треба позбавляти ліцензії ТРК "Интер" - треба грамоти давати - з гербом... з російським. Займіть позицію - не ховайтеся! - підсумував міністр МВС.

Читайте також: Пропуск на «Чонгарі» відновлено