Політика
10 серпня 2016
Єфремов розповів про свої почуття до Луценка
Апеляційний суд залишив екс-регіонала під арештом.
news-image

Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського райсуду столиці про арешт екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

Постанову слідчого судді залишити без змін, а апеляційні скарги захисників - без задоволення, - оголосив рішення суддя Віктор Глиняний ввечері в середу, 10 серпня.

У свою чергу сам Єфремов вважає сьогоднішню заяву генпрокурора Юрія Луценка тиском на суд. За словами екс-депутата, для нього "був відкриттям сьогоднішній виступ Луценка, коли він сказав, що він мене ненавидить".  

У мене немає таких високих почуттів до Юрія Віталійовича, я з ним не знайомий. Коли генпрокурор говорить, що він мене ненавидить, я розумію, як його підлеглі будуть діяти в прокуратурі, виконуючи бажання генпрокурора. Це - свавілля і прямий шлях до тиранії в нашій країні. І коли ця прес-конференція відбулася за дві години до суду - це тиск на суд, - сказав у суді Єфремов.

При цьому він у черговий раз заявив, що не вважає себе винним в інкримінованих йому звинуваченнях, і запевнив, що не збирається тікати з України, а навпаки, має бажання в суді довести свою невинуватість.  

Нагадаємо, сьогодні під час прес-конференції Юрій Луценко заявив, що "Єфремов відкрив двері війні в Україні".  

Як повідомлялося, 1 серпня суд заарештував Єфремова до 28 вересня без права внесення застави.   Колишнього регіонала затримали вранці 30 липня на борту літака Київ - Відень у Борисполі. Єфремов підозрюється в скоєнні низки кримінальних правопорушень, у тому числі у створенні "ЛНР".

Читайте також: Луценко повідомив, коли ГПУ планує відправити справу Єфремова до суду