Резонанс
11 серпня 2016
Євген Панов їздив до Криму на прохання депутата з Енергодара
Депутат і підприємець пояснив, для чого попросив водія відвідати Велику Ялту.
news-image

Артем Дубков, підприємець з Енергодара і депутат місцевої Ради, який до анексії Криму займався бізнесом на Південному березі Криму, повідомив Центру журналістських розслідувань, що його друг Євген Панов, оголошений ФСБ "організатором" терактів в Криму, їздив на півострів на його прохання з метою "подивитися, що відбувається" з його нерухомістю у Великій Ялті, передає «Є!»

У мене багато нерухомості там залишилося. Я 10 років був директором компанії, яка вела будівельну діяльність у Криму. У мене недобудови в Ялті залишилися, можете перевірити, - розповів у телефонному інтерв'ю Артем Дубков.

За словами Дубкова, Євген Панов перебував в Криму на його прохання, для залагодження справ з його власністю.

У мене там є власність. На вулиці Нагірній у мене є недобуд в Ялті. У мене багато там нерухомості було. Я був директором фірми, яка 10 років була підрядником Лівадійської селищної ради. І я попросив його (Євгена Панова - ред.) з'їздити, подивитися, чи все там в порядку. І він точно не диверсант і нічого поганого робити не міг. Він точно потрапив під загальну гребінку ФСБ, - вважає Артем Дубков.


Як відомо, напередодні брат Євгена Панова Ігор Котелянець заявив, що той був викрадений в Запорізькій області і вивезений до Криму. За його словами, Панов ніколи б з власної волі не поїхав до Криму, він був зосереджений на допомозі АТО.

Нагадаємо, ФСБ після трьох днів мовчання з приводу причин блокування пунктів пропуску на адмінкордоні з Кримом і фільтраційних заходів на півострові повідомила про затримання "співробітника ГУР Міністерства оборони України" Євгена Панова, який нібито готував теракт. Дані затриманого, наведені ФСБ, збігаються з персональними даними водія і активіста з Енергодара Євгена Панова.

Читайте також: Євгена Панова викрали в Запорізькій області, - брат Ігор