Події
11 серпня 2016
Аксьонов заявив, що теракти у Криму готував Держдеп США
"Глава" Криму вважає, що у посадових осіб України "духу б не вистачило" .
news-image

Держдеп США стоїть за планами і спробами української влади провести терористичні акти в Криму. Таку думку висловив "глава" Криму Сергій Аксьонов в інтерв'ю телеканалу "Росія 24", передає «Є!»

Ви бачите, на який шлях вони (влада України - ред.) встали - шлях терору. Тобто той шлях, який вони випробували проти власних громадян, тепер вирішили винести за кордон. Але при цьому я впевнений, що це не їхні власні дії і посили - за ними маячить Держдеп США, тому що у посадових осіб України духу б не вистачило на проведення подібних заходів, - зазначив він.

Також Аксьонов заявив, що жителі Криму активно пропонують владі і правоохоронним органам свою допомогу в упійманні диверсантів.

У мене в Facebook, у соціальних мережах аншлаг з пропозицій кримчан патрулювати вулиці з метою виявлення диверсійних груп противників, - сказав він.
Я впевнений, що, задіявши зусилля місцевого населення, ми зможемо виявляти підозрілих осіб, - додав Аксьонов.


За його словами, зараз в Криму спокійна обстановка.

Курорти працюють в повну силу, проблем для кримчан немає, - зазначив Аксьонов.

Нагадаємо, ФСБ 10 серпня повідомила про затримання групи диверсантів на території Криму, а також про запобігання терактам на півострові, які нібито готувалися Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Читайте також: Євген Панов їздив до Криму на прохання депутата з Енергодара