Київ
11 серпня 2016
Столична поліція просить допомогти у розшуку злочинця за розбещення та пограбування неповнолітньої (фото, відео)
Правоохоронці вилучили відео, на якому зображений нападник.
news-image

Як повідомили у київській поліції, до поліції звернулася киянка та повідомила, що невідомий чоловік у лісопарковій зоні Голосіівського району вчиняв щодо її 15-річної доньки розпусні дії, передає «Є!»

7 серпня близько 14-ї години 15-річна дівчина чекала на свою подружку. У цей час до неї підійшов невідомий чоловік, якому на вигляд 40 років, та попросив допомогти йому перерахувати гроші з його банківської картки.

Співрозмовник був ввічливий та охайно вдягнений, тому дівчину його прохання не насторожило.

Відійшовши від натовпу людей, чоловік силою забрав мобільний телефон та накинувся на дівчинку. Потерпіла повідомила про те, що сталося, мамі, яка й звернулася за допомогою до поліції, - розповіли у відомстві.

За отриманою інформацією правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за ст.186 (Грабіж) та ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України, а відтак розпочали пошуки нападника.

Прикмети зловмисника: зріст 160-165 см, середньої тілобудови, вік 35-40 років, слов’янської зовнішності. Був одягнений у сині джинсові шорти, кросівки, світлу футболку та мав червону сумку через плече.

Працівники поліції звертаються до громадян: якщо ви впізнали чоловіка, який зображений на записах з камер відеоспостереження, негайно повідомте про це в поліцію.