Суспільство
11 серпня 2016
В Одесі біля пляжу 34-річний чоловік на ґрунті ревнощів забив свою співмешканку до смерті (відео)
Жінка не ночувала вдома.
news-image

Працівники поліції Одеси затримали 34-річного жителя Одеської області, який на ґрунті ревнощів біля пляжу забив свою співмешканку до смерті, передає «Є!» із посиланням на ГУНП.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що в провулку Дунаєва біля сходинок, які ведуть до моря, виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті.(...) Під час огляду тіла жінки експерти констатували у потерпілої відкриту черепно-мозкову травму голови, забійну рану потиличної частини голови, переломи кісток черепа, крововиливи в мозок та перелом двох ребер, - повідомили у відомстві.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили підозрюваного у вбивстві чоловіка. Ним виявився 34-річний співмешканець потерпілої.

З’ясувалося, що у чоловіка на ґрунті неприязних відносин, які виникли через те, що його співмешканка не ночувала вдома, виник злочинний умисел завдати їй тілесні ушкодження.

Зловмисник озброївся дерев’яною битою та пішов шукати співмешканку. Рухаючись сходами в напрямку моря, він помітив цивільну дружину, яка спала на землі. Чоловік розбудив жінку та намагався вступити з нею в статевий зв'язок, але співмешканка відмовила йому.

Після цього чоловік почав наносити жінці удари по голові кулаками та заздалегідь заготовленою битою. Від отриманих травм жінка померла на місц, - йдеться в повідомленні відомства.

Зловмисника затримано. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.