Суспільство
11 серпня 2016
Молодик вбив таксиста, бо не зміг заплатити за поїздку
Автомобіль таксиста зловмисник розібрав на деталі.
news-image

Як сьогодні повідомили у ГУНП в м.Києві, наприкінці червня 2016 року до Солом’янського управління поліції звернулася киянка та повідомила: її чоловік, який працює водієм у службі таксі, після отриманого замовлення на перевезення пасажира в Київську область не виходить на зв’язок, передає «Є!»

Поліція встановила: отримавши замовлення, водій підібрав клієнта на вулиці Гарматній та поїхав у бік села Гореничі, що в Київській області. У подальшому зв’язок із чоловіком обірвався.

Через деякий час оперативники дізналися, що в лісосмузі неподалік від села у Житомирській області таксиста знайшли мертвим із ножовими пораненнями. А вже через деякий час правоохоронці таки встановили підозрюваного у його вбивстві.

Зловмисником виявився 21-річний уродженець Житомирської області, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Йому оголошено про підозру у вчиненні вбивства,- повідомили у поліції.

Спілкуючись із правоохоронцями, зловмисник розповів, що в Києві працює різноробочим. Того дня викликав таксі, аби доїхати у село Гореничі. По приїзду на місце таксист повідомив вартість проїзду, але в хлопця не було достатньо грошей, щоби розрахуватися. У результаті між ними виник конфлікт, який переріс у сутичку. Молодик вихопив із бардачка таксиста ніж та наніс ним кілька ударів. Від отриманих травм чоловік помер.

Після цього підозрюваний вирішив приховати сліди злочину, заховавши тіло в лісопосадці Житомирської області.

Автомобіль таксиста зловмисник розібрав на деталі, частину з яких встиг продати. Також у потерпілого він відібрав два мобільні телефони, один із яких викинув, а інший продав.

Відтепер за даний злочин молодику загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Читайте також: В Одесі біля пляжу 34-річний чоловік на ґрунті ревнощів забив свою співмешканку до смерті (відео)