Київ
29 серпня 2016
У Києві відбудеться «Велике грузинське застілля з «Боржомі»
Захід пройде 24-25 вересня.
news-image

24-25 вересня 2016 року у Києві в Національному ботанічному саду ім. Гришка вдруге пройде «Велике грузинське застілля з «Боржомі», повідомляє «Є!»

Мета гастрономічної події — відтворити на площі у 2 гектари 12 регіонів однієї з найколоритніших країн світу і познайомити українців з традиціями грузинської кухні.

Скуштувати хачапурі по-аджарськи, по-імеретинськи і по-мегрельськи, хінкалі із Мцхети, лобіані з Джавахетії, кубдарі зі Сванетії, дізнатися легенду гурійських пирогів та сванської солі, побачити, як роблять кахетинське вино, і продегустувати кращі грузинські вина, навчитися самому готувати аджику і соус сацебелі — ось неповний перелік того, що запропонують киянам і гостям столиці на гастрофестивалі, - обіцяють організатори заходу.

Окрім гастрономічних задоволень, забезпечувати які будуть більше 40 грузинських ресторанів, на гостей «Великого грузинського застілля з «Боржомі» чекає насичена концертна і розважальна програма. У ботанічному саду виступлять учасник «Голосу країни» Шмагі Тагіашвілі і 5 колективів.

На території фестивалю працюватимуть дитяча ігрова зона і 6 фотозон, спеціальні зони для чисельних майстер-класів — від танцювальних до кулінарних.

Час проведення: з 11:00 до 20:00.

Вхід на подію безкоштовний, вхід у ботанічний сад платний: для дорослих — 30 грн, для дітей шкільного віку — 10 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів і пільгових категорій відвідувачів вхід безкоштовний.

Місце проведення: м. Київ, вул. Тимірязєвська, 1, Національний ботанічний сад ім. Гришка.