Київ
30 серпня 2016
Кличко разом зі спортсменами проінспектував Київський велотрек
Незабаром відбудеться відкриття оновленого велотреку.
news-image

Київський міський голова Віталій Кличко здійснив інспекцію робіт з реконструкції Київського велотреку і зазначив, що зараз на об'єкті відбувається тестування полотна велотреку, у якому беруть участь професійні спортсмени-велосипедисти, передає «Є!»

Тут щойно проїхався та протестував полотно чемпіон світу з велоспорту і надав свої зауваження. Спільними зусиллями і будівельників, і спортсменів, і громадських активістів ми зможемо зробити так, щоб Київський велотрек був показовим. І люди щоб приходили сюди займатися спортом та проводити вільний час, - зазначив Кличко.
І я запрошую усіх вже найближчим часом відкрити новий повністю реконструйований Київський велотрек. Ми взяли на себе зобов'язання повернути його до життя, і ми це завдання виконаємо, - підкреслив мер Києва.

Сьогодні на велотреку завершується технологічний процес з облаштування чаші велотреку. Тут вже поклали бетонне покриття, і будівельники шпаклюють перший шар.

Для визначення ділянок, на яких є нерівності, на велотреку в тестовому режимі проїхалися професійні велосипедисти, які надали свої практичні зауваження та пропозиції підряднику. Всього таких шпаклівочних шарів буде п'ять, а після їх завершення на полотно велотреку нанесуть фінішне покриття.