Події
30 серпня 2016
Аброськін повідомив деталі спецоперації на похороні «злодія в законі» (відео)
За словами поліцейського, на похорон прибули "шавки".
news-image

Більшість затриманих на похороні "злодія в законі" на прізвисько Льоха Краснодонський в Донецькій області є кримінальними елементами нижчого рангу, повідомив начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає «Є!»

На сторінці у Фейсбуці він написав деталі спецоперації, проведеної поліцєю  Донеччини спільно з СБУ  в Святогорську, де було вирішено поховати "кримінального авторитета" " "Леху Краснодонського" (Олексія Сальникова), що помер від передозування 25 серпня в Чернігові.

Після похоронної процесії "авторитетні товариші", які прибули практично з усіх областей України, вирішили зібратися для вирішення важливих, на їхню думку, питань, пов'язаних з їх непростим і досить складним злодійським життям. Питання на порядку денному стояло одне - як далі жити ... Але вони забули, що Донецька область - це зона проведення АТО, де встановлені певні додаткові правила і норми, на відміну від мирних областей України. Також напевно забули, що ми маємо дані про те, що "товариші" даної категорії зовсім нам не товариші - наші колись брати і сусіди поставили перед ними завдання дестабілізувати ситуацію в Україні і, зокрема, в нашій Донеччині, - написав Аброськін.


Він зазначив, що в результаті спецоперації було перевірено особистості 88 "добропорядних громадян". За словами поліцейського - ці особи, в основному дрібного пошиття, на кримінальному жаргоні - шавки, хоч і з серйозними відбуттям термінів.

Рангом вище товариші відмовилися приїжджати на сходку до нас в область, знаючи наш серйозний характер і ставлення до них. У Донецькій області ніяких "злодіїв в законі" немає і не буде.

Після відповідної перевірки жоден з "авторитетних товаришів", кримінальну поліцію Донеччини не зацікавив, - підсумував Аброськін.