Суспільство
1 вересня 2016
У Луганську зі студентами, які пройшлися по місту з прапором України, провели виховну бесіду
Ветерани та представники громадськості пояснили молоді, "що таке фашизм".
news-image

Як повідомило одне з сепаратистських видань, ветерани Другої світової війни та "громадські працівники" "ЛНР" провели круглий стіл за участю студентів, які вирішили в комендантську годину вийти у центр Луганська з українським прапором, передає «Є!»

Фашизм - це заперечення всього інакомислення: людина повинна думати тільки одне - що всі вороги, крім Гітлера, який представляв "чисту расу". Ось зараз так і в Україні, коли фашисти прийшли, - повчав молодь ветеран Василь Трофименко.
Причиною збройного конфлікту, який склався в Донбасі, став той антиконституційний злочинний збройний переворот, який стався в Києві. Ми протягом багатьох років слухали висловлювання різних українських політиків про те, що ми тут в Донбасі ватники" і "нам тут не жити", - заявила керівник проекту "Не забудемо, не пробачимо!" Громадського руху "Мир Луганщині" Ганна Сорока.


Вона додала, що  Україна зараз - це вже зовсім інша країна.

Також повідомляється, що студентам продемонстрували відеозаписи, що "демонструють злочини київських карателів, вчинені під українськими прапорами в 2014-2015 роках".

Повідомляється, що після зустрічі студенти "розкаялися у своїх діях".