Київ
2 вересня 2016
Кличко летить до Японії
Робочий візит мера Києва триватиме з 2 по 8 вересня.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко з 2 по 8 вересня відвідає з робочим візитом Японію, передає «Є!»

У Токіо Віталій Кличко проведе зустріч з президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) - Шінічі Кітаока. JICA має надати Україні кредит на суму 108 млрд. ієн на реконструкцію Бортницької станції аерації. Також мер Києва зустрінеться з керівництвом компанії Marubeni - підрядником, який виконуватиме роботи з реконструкції БСА.

Під час робочої поїздки Київський міський голова зустрінеться з Державним міністром закордонних справ Японії Нобуо Кіші, віце-міністром Міністерства економіки, торгівлі та промисловості Японії Тошінао Накагава, керівництвом компаній Itochu (спільно з нею був реалізований проект модернізації вагонів Київського метрополітену) та Hitachi.

Крім того, відбудеться зустрічі мера Києва з віце-губернатором префектури Токіо Тацумі Андо і членами японської парламентської асоціації дружби “Японія-Україна” на чолі з її головою, членом Палати представників парламенту Японії Ейсуке Морі.

На запрошення мера Кіото Віталій Кличко також відвідає це місто-побратим Києва, поспілкується з його очільником Дайсаку Кадокава і відвідає Кіотський науковий центр ASTEM.

Читайте також: У Шотландії стартували «дебати про незалежність»