Події
6 вересня 2016
Під будівлею «Інтера» проходить мітинг, співробітників не пускають на роботу
Активісти обіцяють, що блокада буде безстроковою.
news-image

Близько півсотні активістів перебувають біля будівлі телеканалу "Інтер". Мітингувальники не пускають співробітників телеканалу в офіс. Про це повідомив телеканал"112 Україна", передає «Є!»

Зараз біля будівлі "Інтера" перебуває близько півсотні людей. Вранці працівники "Інтера" намагалися пройти до будівлі, проте їм перешкоджають учасники блокади. Кажуть, блокада буде безстроковою, поки канал не припинить мовлення, оскільки вбачають російський слід у мовленні. Мітингувальники обіцяють не палити шини, однак не будуть пускати працівників, – сказав кореспондент.

Відзначають, що на місці перебувають кілька пожежних машин і патрульні поліцейські.

Раніше телеканал "Інтер" повідомляв, що подав до Генпрокуратури України, МВС, СБУ, Нацполіції заяву про скоєння злочину у вигляді перешкоджання професійній діяльності журналістів.      

Нагадаємо, вчора біля офісу телеканалу "Інтер" на вул. Дмитрівській мітингувальники розбили намети і мають намір там ночувати. Вони заявили, що їхня акція є безстроковою. Також під будівлю принесли шини.

Як повідомлялося, 4 вересня мітингувальники підпалили шини під будівлею телеканалу "Інтер" на вул. Щусєва. Відомо про 7 потерпілих унаслідок події. Відкрито кримінальні провадження за статтями Кримінального кодексу України "Хуліганство" та "Умисне пошкодження майна".

Читайте також: Нацрада з питань телебачення не буде позбавляти ліцензії «Інтер»