Події
6 вересня 2016
Геращенко повідомив, що замах на добровольця ОУН у Києві було скоєно після засідання суду
Сам Віталій Регор припустив, що на нього в центрі Києва напали сепаратисти.
news-image

Доброволець батальйону ОУН Віталій Регор, якому вчора завдали 8 ножових поранень, проходив у якості обвинуваченого по справі про напад з ножем на громадянина Ірану. Про це у Facebook написав нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко, передає «Є!»

Нагадаємо, вчора в Києві невідомий напав з ножем на молодого хлопця, бійця добровольчого батальйону ОУН Віталія Регора. Завдяки перехожому, який злякав вбивцю і викликав швидку, хлопця вдалося врятувати. Йому зробили ряд хірургічних операцій і він буде жити.

На відео, що було зроблене випадковим перехожим, Віталій стікаючи кров'ю припустив, що на нього в центрі Києва напали сепаратисти.

У слідства є версія хто міг скоїти цю розправу над молодою людиною в центрі Києва. Справа в тому, що сам Віталій Регор є підозрюваним у справі про хуліганство за статтею 296 частини 4 Кримінального Кодексу.

8 березня цього року, він завдав ножем колото-різані рани плеча громадянину ісламської республіки Іран, по відношенню до якого у нього раптово виникли неприязні стосунки.

Вчора, 5 вересня, Віталій Регор прибув до суду, де об 11.00 почалося судове засідання у його справі, за звинуваченням у нанесенні поранень громадянину Ірану. У перерві між судовими засіданнями на Віталія, який прямував до підземного переходу, напав невідомий з ножем і мало не позбавив його життя, - повідомив Антон Геращенко.

Він висловив упевненість, що поліцейські зроблять свою справу швидко і професійно, а кілер-невдаха і його замовник будуть знайдені, заарештовані і притягнуті до відповідальності.

А Віталію Регору давайте всі разом побажаємо здоров'я і ніколи більше самому не нападати ні на громадян Ірану, ні на кого-небудь ще, крім ворогів України! - написав нардеп.
Читайте також: У Києві на добровольця ОУН напали з ножем (відео)