Резонанс
7 вересня 2016
Найєм прокоментував скандал навколо квартири Лещенка
Нардеп зазначив, що довіряє Лещенку на 100%.
news-image

Мустафа Найєм заявив, що у нього немає ніяких питань щодо походження статків Сергія Лещенка, бо він довіряє йому на сто відсотків. Про це нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Я довіряю цій людині на 100%. Радий за нього і Анастасію Топольску. І Сергій і Настя заробили всі, що у них є поза політикою, поза держслужбою, не з держбюджету. Відкрито записали квартиру на себе. Я знаю їх обох ще до того як вони познайомилися, і у мене немає ніяких питань щодо походження їх статків. Є питання - задавайте, поки вони не закінчаться - він на них відкрито і розгорнуто відповідає, - написав Найєм.

Нагадаємо, як стало відомо, нардеп від Блоку Петра Порошенко, журналіст Сергій Лещенко купив в Києві квартиру вартістю 7,5 млн грн (близько $ 280 тис.). Лещенко прокоментував на своїй сторінці в Facebook походження грошей. За його словами, частина коштів на покупку квартири - його заощадження як колишнього співвласника видання "Українська правда". Він додав, що в 2013-2014 роках задекларував понад $ 100 тис. доходу. Крім того, нардеп зазначив, що половина суми придбання - це позика від засновника "Української правди" Олени Притули терміном на 10 років. Інше - гроші його дівчини Анастасії Топольської.

Читайте також: Курс валют на 7 вересня