Політика
7 вересня 2016
Лещенко після квартирного скандалу полетів до Тбілісі - нардеп
Лещенко не оформлював відрядження та не пояснив своєї відсутності на засіданні ВР.
news-image

Народний депутат Сергій Лещенко 6 вересня ввечері полетів до Тбілісі. Про це під час засідання Верховної Ради повідомив нардеп від Народного фронту Павло Пинзеник, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Також Пинзеник передав фото з літака, у якому побачили Лещенка. Фото він отримав від знайомих, які летіли тим самим рейсом.

Нардеп зауважив, що Лещенко не оформлював відрядження та не пояснив своєї відсутності на засіданні ВР.

Взагалі в цій інформації немає нічого поганого. Погано лише в тому аспекті, що Сергія Лещенка немає в залі під час пленарного засідання. Наскільки мені відомо, він не перебуває у відрядженні, а це є пряме порушення депутатської дисципліни. Тому не так важливо, в Тбілісі чи не в Тбілісі, а важливо, що його немає на роботі. Хай би нардеп пояснив, чому його немає на місці у робочий час, - сказав Пинзеник.

На сайті Верховної Ради нардеп Сергій Лещенко зазначається відсутнім на ранковому засіданні 7 вересня.

Нагадаємо, журналіст Андрій Дзиндзя повідомив, що Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. Сам нардеп пояснив, звідки має кошти на елітне житло в центрі столиці. Однак, ЗМІ та політики продовжують обговорення – чи відповідають оприлюднені Лещенком дані дійсності.

Читайте також: Найєм полаявся з мером Дніпра через квартиру Лещенка