Війна
8 вересня 2016
Тимчук: Російські військові розривають контракти, бо не хочуть воювати на Донбасі
Почастішали випадки дострокового розірвання контрактів військовослужбовців Збройних Сил Російської Федерації, які воюють на Донбасі, і повертаються до Росії.
news-image

Про це повідомляє народний депутат України, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

За його словами, однією з причин даної тенденції є затримки у виплаті грошового забезпечення, що спостерігаються за останні 6 місяців.

Ротація кадрових військовослужбовців ЗС РФ, що беруть участь в бойових діях на Донбасі, відбувається в різні терміни залежно від посади. Так, російські кадрові офіцери ЗС РФ змінюються, як правило, кожні півроку (деякі перебувають в Україні постійно і лише на короткий термін виїжджають в РФ); рядовий і сержантський склад прибуває в «службові відрядження» строком на 3-6 міс, залежно від підрозділу і поставлених перед ним завдань", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, за даними групи ІС, в окупованих районах Луганської області не виключаються акції протесту через невиплату зарплат співробітникам "основних бюджетоутворюючих підприємств "ЛНР".

Читайте також: Серед бойовиків поширюється інформація про проведення наступальної операці