Київ
12 вересня 2016
У Києві завдяки пильності сусідки поліція затримала квартирних злодіїв «на гарячому»
Частину викраденого підозрювані встигли заховати в квартирі поверхом нижче.
news-image

До Солом’янського управління поліції звернулася місцева мешканка та повідомила, що до квартири сусідів проникли злодії, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

Наряд поліції прибув на місце події, де виявив пошкодження замків у квартирі.

Увійшовши, правоохоронці помітили в квартирі трьох чоловіків, які шукали цінні речі. Зловмисників затримали на місці. Оглядаючи квартиру, власники помітили, окрім вилучених у злодіїв речей, відсутність частини оргтехніки, 40 тисяч гривень, 5 тисяч доларів США та документів.

Зниклі речі відразу повернули власникам: з’ясувалося, що частину викраденого вони заховали у помешканні поверхом нижче.

Протягом 15-ти хвилин злочинці встигли двічі побувати у квартирі потерпілих. Першого разу вони викрали два ноутбуки, фотоапарат і гроші, після чого викрадені речі сховали в орендованій поверхом нижче квартирі.

Але викраденого для зловмисників було недостатньо, тож вони повернулися на місце злочину ще раз, де їх і затримали правоохоронці. Цікавий факт, що один із підозрюваних заховав у взутті частину викрадених коштів, які хотів приховати від своїх спільників, але і їх поліцейські знайшли, - розповіли у київській поліції.

У результаті – власникам повернули всі викрадені речі та документи, а злодії перебувають під вартою.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Затриманим загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Читайте також: НАБУ розбереться, як підлеглі Матіоса допомагали людям Януковича перевозити вугілля з «ДНР»