Шоу-біз та культура
14 вересня 2016
Оля Полякова пожалілася, що їй 10 років відмовляли в британській візі
Лише цього літа мрія співачки побачити Великобританію збулася.
news-image

Оля Полякова обожнює подорожувати з сім'єю, але побачити легендарний і улюблений туристами всього світу Лондон співачка змогла лише цього рокуі, адже колись їй щорічно відмовляли в британській візі, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Я нарешті відвідала британську столицю, тому що десять років поспіль мені ставили відмову. В цьому році мені вперше дали візу і я показала Марічці Букінгемський палац і Віндзорський замок. Лондон мене абсолютно підкорив!- розповіла співачка в програмі «Світське життя».

Оля Полякова також повідала про благородне захоплення своєї старшої дочки. Співачка зазначила, що 11-річна Марійка обожнює коней, з раннього віку їздить верхи, а з недавнього часу - бере ще й професійні уроки. За словами артистки, в цього року вона вперше відправила доньку в літній кінний табір, де Марійка двічі на день займалася з тренером, засвоїла конкур, навчилася долати перешкоди верхи на коні і навіть взяла участь в показових виступах.

Зараз дочка співачки відточує свою майстерність верхової їзди на конкурному полі, розташованому на території заміського будинку зоряної пари:

Я жінка скупа, весь час намагаюся мінімізувати витрати. Тому у нас свої коні і стайня. Мені не потрібно нікому платити тисячу або півтори тисячі доларів, щоб утримувати коня. А мій чоловік самостійно займається дресируванням коней. Він прокидається о 4 ранку і йому ж до того, як ми все прокинемося до 11, треба чимось займатися. Ось він і об'їжджає коней. Так що з дитиною ми займаємося верховою їздою вдома, - розповіла Оля Полякова.
Читайте також: Подружжя з Китаю вже 54 роки живе в печері (фото)