Шоу-біз та культура
14 вересня 2016
Наталка Карпа розповіла про свою шлюбну сукню
Напередодні торжества співачка відкрила секрет створення вінчального вбрання.
news-image

Наталка Карпа та Євген Терехов вже цими вихідними офіційно одружаться, передає «Є!» із посиланням на Viva!

В особистому блозі Instagram співачка поділилася подробицями одного з найпотаємніших моментів підготовки до весілля для нареченої - створення весільної сукні.

Карпа зізналася, що постала перед дилемою: хоча вона не раз вже знімалася у весільних фотосесіях, все одно дуже хвилюється через своє "справжнє" весільне вбрання, створення якого, до речі, довірила молодому українському дизайнеру Каті Кароль.

Волею долі і професії вже не раз фотографувалась у весільній сукні для різних рекламних кампаній та журналів. А зараз, коли дизайнер закінчує мою справжню весільну сукню, хвилююсь, як маленька дівчинка. Вона ще не готова. Із сукнею вийшла взагалі дуже цікава історія. Бо я прийшла вчора на примірку, одягла підкладку для сукні, а вона така фантастична! І я розумію, що таку підкладку закривати просто не можна. Вона виготовлена із дуже дорогої італійської тканини і просто божественна на дотик. За попереднім планом ми її мали закрити тканиною кольору айворі. І вона теж дуже красива! Я не знаю, що робити! Катя каже: "Давай я пошию дві, а там розберемося. Я однозначно виберу якусь одну, але муки вибору просто неймовірні", - розповіла співачка.

Раніше в одному з інтерв'ю Наталка зізналася, що хоче змінити стереотип про весільні наряди артисток.

Якщо чесно, це буде проста елегантна сукня, правда, з особливої тканини. Розумію, що у багатьох людей є певне бачення — якщо ти співачка, то мусить бути десятиметровий шлейф і багато каменів на сукні, але я хочу цей стереотип зламати вишуканістю, ще й створеною українським дизайнером,- сказала Наталка.

 

Нагадаємо, герой АТО Євген Терехов "Титановий Джексон" зробив пропозицію Наталці Карпі під час концерту гурту "Антитіла" в переддень Дня всіх закоханих. Співачка відповіла згодою.

Читайте також: Київський театр оперети запрошує на відкриття 82-го театрального сезону