Світ
20 вересня 2016
Син найбагатшого китайця купив своєму собаці вісім iPhone 7
Деякі користувачі соцмережі скаржилися на те, що живуть набагато гірше цього пса.
news-image

Зірка китайської соціальної мережі Weibo, аляскинський маламут на прізвисько Коко, отримав у подарунок від свого господаря Вана Сіконга - сина «короля нерухомості континентального Китаю» - вісім iPhone останньої моделі. Про це у вівторок, 20 вересня, пише The Daily Mail, передає«Є!»

Фото Коко з подарунками з'явилося в соцмережі 16 вересня, в перший день продажів iPhone 7. Пост зібрав тисячі лайків і коментарів. Не всі з них були позитивними: деякі користувачі скаржилися на те, що живуть набагато гірше цього пса.
Це не перший дорогий подарунок, який Сіконг підносить своєму вихованцеві. У 2015 році він купив Коко пару золотих годинників Apple вартістю 12 тисяч доларів за штуку.

Господар влаштовує собаці розкішні святкування дня народження й обдаровує його брендовими аксесуарами. Все це він документує в Weibo, де на аккаунт Коко підписані 1,9 мільйона користувачів.

27-річний Ван Сіконг є одним з найбагатших молодих підприємців Китаю. Його батько - Ван Цзяньлінь - у 2015 році очолив список китайського Forbes зі статком 24,2 мільярда доларів.