Суспільство
20 вересня 2016
Мешканець Конотопа розповсюджував власне порно в Інтернеті, щоб познайомитися з дівчатами
41-річний чоловік розмістив 15 своїх фото та 5 відеороликів порнографічного характеру.
news-image

В ході моніторингу мережі Інтернет правоохоронці задокументували факт розповсюдження продукції з ознаками порнографії, передає «Є!» із посиланням на поліцію Сумської області.

Під час моніторингу соціальних мереж Інтернету, оперативні співробітники на одному з сайтів виявили сторінку 41-річного жителя міста, на якій чоловік розмістив 15 своїх фото та 5 відеороликів порнографічного характеру. Для розміщення цих матеріалів він користувався власним мобільним телефоном.

Працівники поліції встановили місце проживання чоловіка і навідалися до нього додому. Підозрюваний не заперечував своєї пристрасті до порно, і пояснив, що таким чином намагався познайомитися з дівчатами, - розповіли у поліції.

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Наразі сторінка підозрюваного в соцмережі заблокована, мобільний телефон вилучено та приєднано до матеріалів провадження.  

Слід зазначити, що проблема розповсюдження в мережі Інтернет продукції порнографічного характеру на сьогодні є досить актуальною, і співробітники поліції постійно працюють у напрямку протидії таким незаконним явищам.Лише з початку року поліцейські задокументували 14 подібних фактів, за що злочинці понесли відповідальність. Тому ми закликаємо громадян дотримуватись літери закону, а у разі виявлення подібних сторінок - повідомляти про це до поліції, - зазначив начальник Конотопського відділу поліції Олексій Нештенко.
Читайте також: У Дніпрі вилучили партію наркотиків на мільйон гривень (фото, відео)