Шоу-біз та культура
21 вересня 2016
Анджеліна Джолі найняла приватного детектива, щоб стежити за зрадами Бреда Пітта - New York Post
Одна з найбільших американських газет повідомляє, що напередодні розлучення Анджеліна Джолі стежила за Бредом Піттом за допомогою приватного детектива.
news-image

Проблеми в стосунках Анджеліни Джолі і Бреда Пітта почалися давно, але останньою краплею в конфлікті стали відносини актора з сексуальною колегою по фільму «Союзники» Маріон Котійяр, передає «Є!»

Як повідомляє New York Post, Джолі покинула чоловіка, отримавши докази його зради.

Анджеліна Джолі найняла приватного детектива, щоб стежити за Бредом Піттом під час його тривалого перебування в Лондоні на зйомках фільму разом з Маріон Котійяр.

Джолі найняла приватного детектива, щоб той шпигував за ними. Вона відчула, що Бред зраджує їй, будучи на зйомках. І з'ясувалося, що це правда. Саме це і стало останньою краплею, - пише видання.

Коли детектив підтвердив здогади Джолі про невірність Пітта, вона прийняла рішення про розлучення.

Більш того, як повідомляють американські ЗМІ, Анджеліну також не влаштовував той факт, що чоловік почав зловживати алкоголем і навіть наркотиками.

Його криза середнього віку просто набридла їй, - цитує видання Page Six слова інсайдера.

Примітно, що джерело, близьке до Маріон Котійяр, заперечує її роман з Бредом Піттом і наполягає на тому, що актриса до цих пір перебуває в стосунках зі своїм коханим, французьким актором і режисером Гійомом Кане.

Маріон Котійяр і Гійом Кане досі разом. Вони стали парою в 2007 році, народили сина, але так офіційно і не одружилися, - зазначило джерело.