Резонанс
26 вересня 2016
Лікар повідомив, що підозрюваний у вбивстві патрульних у Дніпрі прооперований та вже може говорити
Стан підозрюваного стабільний.
news-image

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов прооперований та може відповідати на запитання. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає «Є!»

Він прооперований. Його стан стабільний. Його життю нічого не загрожує. Він може говорити і відповідати на питання… Спілкується поки з лікарями. Біля нього багато охорони, - сказав Риженко.

На уточнююче запитання ведучого, чи не завадить стан Пугачова постати йому перед судом, головний лікар відповів, що незабаром прооперований почне одужувати.

За тиждень він вже піде активно на одужання. І десь за місяць зможе відповідати на всі питання, які виникнуть, - запевнив Сергій Риженко.

Як повідомлялося, вранці 25 вересня у Дніпрі екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій авто почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і згодом померла в лікарні.

Пізніше в поліції повідомили, що у вбивстві патрульного підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Олександра Пугачова. Проживав в місті Торез Донецької області. З 2015 року перебував у розшуку за приховування від органів прокуратури. Тоді йому інкримінували незаконне позбавлення волі або викрадення людини, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, створення злочинної організації.

Вчора перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що підозрюваний у вбивстві двох патрульних у Дніпрі намагався прооперуватися в лікарні за підробленим паспортом.

Читайте також: У Дніпрі водія маршрутки нагородять за спробу затримати вбивцю копів