Київ
26 вересня 2016
Брати Клички пообідали з Ніком Вуйчичем
У заході взяли участь лідери громадських організацій, воїни АТО, які залишилися без кінцівок, та українські політики.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко разом з братом Володимиром відвідали благодійний обід, організований до приїзду в Україну всесвітньо відомого мотиваційного тренера, оратора і письменника Ніка Вуйчича.

У заході взяли участь лідери громадських організацій, воїни АТО, які залишилися без кінцівок, та українські політики.

Нік Вуйчич подякував усім, хто робить благодійні внески, і зазначив, що ці кошти будуть спрямовані на потреби дітей-інвалідів, воїнів АТО, які внаслідок поранень втратили кінцівки, та людям, що потребуть допомоги.

Ви своїм активним життям, своєю громадською діяльністю доводите мільйонам людей у всьому світі, що немає нічого неможливого. Те, що ви робите, дуже важливо для людей, яким необхідна підтримка і допомога, – звернувся до Вуйчича Віталій Кличко.

Нік Вуйчич зазначив, що добре, коли є люди, які допомагають, піклуються та створюють умови для повноцінного життя людей з обмеженими можливостями.

Все, що ми робимо, залежить від нашого ставлення до життя. І важливо, коли є люди, які допомагають, піклуються і створюють умови для повноцінного життя людей з обмеженими можливостями. Важливо, хто ми й що залишимо після себе. Я переконаний: треба бути щедрою людиною, яка живе не тільки для себе. І сподіваюся, що завдяки небайдужим людям багато українців з обмеженими можливостями отримають можливість здобувати освіту, яку вони хочуть, їздити по світу, жити повноцінним життям, – підкреслив Нік Вуйчич.
Читайте також: Обама визнав, що за роки перебування в Білому домі став багато лихословити