Шоу-біз та культура
26 вересня 2016
Чоловік Маріон Котійяр прокоментував чутки про її роман із Бредом Піттом
Гійом Кане написав офіційне звернення до публіки в особистому мікроблозі.
news-image

Незабаром після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про розлучницю Маріон Котіяйр, яка нібито закрутила роман з Бредом Піттом, що став причиною його розлучення з Анджеліною Джолі, актриса написала офіційне спростування чуток, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Тепер це ж зробив її чоловік Гійом Кане.

Я теж не звик коментувати чутки про нас, не маю звичку говорити відкрито про своє особисте життя, яке до цього моменту я завжди намагався оберігати. Змусили мене змінити власним принципам і висловитися дурні й продажні люди, які називають себе журналістами, представники таблоїдів, а також хейтери, які відчувають себе такими всемогутніми, сидячи за клавіатурою і поливаючи брудом ні в чому не винних людей.

Це вони змусили мене сказати те, що я пишаюся Маріон, люблю її, поважаю і захоплююся нею - вона залишається сильною і розумною, незважаючи на те, що їй висувають дурні та необґрунтовані звинувачення. Навіть у такій некрасивій ситуації мені хочеться бути позитивним і не опускатися до рівня цих людей. І, як сказала Маріон, бажаю вам всім стати кращими і прагнути до чогось більшого в вашому житті, ніж закидання оточуючих брудом, - написав Гійом Кане на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Французька акторка заявила, що не причетна до розлучення Джолі та Пітта