Події
28 вересня 2016
У Берегові затримано злодіїв-гастролерів з Ірану
Іноземці викрали з пункту обміну валюти в Берегові 1400 доларів.
news-image

Учора, 27 вересня, в Берегівський обмінник валюти зайшов невідомий чоловік арабської зовнішності. Він попросив розміняти 100 доларів. А коли пішов, то жінка виявила пропажу 1400 доларів, передає «Є!» із посиланням на поліцію Закарпатської області.

Поліція затримала автомобіль «Шевроле Лачетті» на київських номерах, в якому перебували 4 чоловіків східної зовнішності.

Всі затримані є громадянами Ірану віком 33-43 роки, вони прилетіли до Києва в середині вересня цього року. В машині іранців поліцейські знайшли гроші в сумі понад 57 тисяч гривень і велику суму в різній іноземній валюті. Зокрема, 47808 доларів США, 6330 євро, 690 канадських доларів, 35000 російських рублів. А ще – понад три мільйони іранських реалів, індійські рупії, польські злоті, казахські тенге, - повідомили у поліції.

Іранців затримано, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.2 КК України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та перевіряється їх причетність до інших злочинів.  

Затриманих «гастролерів» з Ірану перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів в нашій області та по всій Україні.

Читайте також: У Києві на хабарі затримано начальника райвідділу Державної міграційної служби