Суспільство
29 вересня 2016
Мер Глухова Мішель Терещенко одружується з екс-депутатом Київради
Пан Терещенко візьме шлюб на Покрову у збудованому предками Володимирському Соборі.
news-image

Міський голова Глухова Мішель Терещенко вирішив взяти шлюб, передає «Є!» із посиланням на День.

Дружиною Мішеля стане громадська діячка, голова громадської організації «Кияни для киян», екс-депутат Київської міської ради Олена Єськіна.

Церемонія вінчання відбудеться в Києві у Володимирському соборі.

Володимирський собор будували мої предки. І я не перший представник роду Терещенків, який отримуватиме благословення у цьому храмі. Для нас це - нормально, - розповів пан Терещенко

Для Олени храм теж є особливим місцем.

У Володимирському соборі хрестили мого батька, який дуже рано пішов з життя, - розповідає наречена.

Молодята організовують весілля самі. Кажуть, не було потреби звертатись за допомогою до професійних консультантів та помічників, бо  не планували масштабного святкування.

Для Мішеля і Олени вінчання є передусім особливою духовною подією. Тому вони не планують масштабного весільного гуляння, і кличуть  - лише найближчих і найдорожчих.

Звичайно, хотілось би зібрати усіх-усіх друзів і знайомих: моїх і Мішеля. Але не те місце, і не в такий час. Тому буде вінчання, а після – « вечеря для близьких друзів» , - пояснює Олена.

Олена спочатку взагалі хотіла просто «розписатись», і щоб не було ні церемонії, ні плаття, ні публічності. Але потім, зізналась наречена, рідні і майбутній чоловік переконали, що все це має бути.

Вбрана наречена буде у білу сукню в класичному європейському стилі.

Придбала готову. Чесно кажучи, я не надавала великого значення сукні, у яку буду вбрана. У мене дуже багато роботи, тому на пошиття на особисте замовлення сукні від українського дизайнера, чи якогось іншого, часу не було,- розповідає Олена.

Про сокровенну мить освідчення наречені розповідати не хочуть. Воліють, аби це залишилось в дуже потаємному архіві сімейних спогадів.

Це – дуже особисте. І я б не хотіла, - відповіла Олена.

А от про зустріч з майбутнім чоловіком наречена розповідає охоче. Каже, то було після Майдану, тут в Україні – в Києві.

Ми буквально відразу відчули, що дуже близькі за духом. Тому наша дружба, громадська діяльність дуже плавно переросла в більш близькі стосунки, - розповідає Олена.

Вона зізнається, що її привабило в майбутньому чоловікові передусім те, «що він робить для країни і суспільства».

Мішель дуже харизматична людина, яка заслуговує величезної поваги до того, ким він є і що він робить. Мене ніколи не цікавили чоловіки, які живуть для себе, - розповідає Олена.

А ще, словами нареченої, нащадок Терещенків дуже світла і позитивна людина. І, слід додати, дуже тактовний чоловік.

І ще один цікавий штрих до романтичного портрету нової сім’ї : вітаючи українців з 25 річницею незалежності України на своїй сторінці у Фейсбук Мішель під постом «Сьогодні моїй Україні 25 років…» розмістив фото Олени. І одна з користувачок мережі відписала в коментарях «А хто це на фото?! Це -Україна?». На що Мішель коротко, але ємко відповів «Так…».

 

Читайте також: У Борисполі два детективи займаються розслідуванням крадіжок з багажу