Київ
30 вересня 2016
Вночі у центрі столиці пограбували кілька офісів
Зловмисники зв’язали охоронця і викрали грошові кошти чотирьох фірм.
news-image

Як повідомили у київській поліції, о 04:24 до чергової частини надійшло повідомлення про напад невідомих осіб в масках на офісні приміщення на вулиці Туполева. За викликом терміново виїхали патрульні поліції та слідчо-оперативна група, передає «Є!»

На місці події до правоохоронців звернувся 35-річний охоронець товариства з обмеженою відповідальністю й розповів про те, що він працював на добовому чергуванні. Близько 2 години ночі він зайшов до технічного приміщення, а коли вийшов, побачив трьох невідомих йому осіб у масках та камуфляжному одязі.

Один із зловмисників приставив до його голови пістолет, зв’язав руки та ноги скотчем, закрив йому очі та завів до кімнати охорони. Приблизно через 40 хвилин нападники пішли. Згодом чоловік самотужки звільнився і зателефонував до поліції, - йдеться в повідомленні поліції.

Згодом із заявами до Шевченківського управління поліції звернулися четверо громадян – представників різних фірм, що орендували приміщення. У кожного із потерпілих із шаф чи сейфів офісів зникли грошові кошти. Загалом сума викраденого – близько 94 тисячі гривень, 22 тисячі доларів США та понад 9 тисяч євро.

Слідчим відділом відомості про подію внесені до ЄРДР, кримінальне провадження розпочате за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів щодо розшуку злочинців. За скоєне розбійникам загрожує покарання – до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: На Київщині місцеві жителі затримали грабіжника, що вкрав із ювелірної крамниці бокс із золотом (фото)