Події
3 жовтня 2016
На Київщині молодики підпалили пенсіонерку, щоб дізнатися, де вона ховає гроші
Нелюди підпалили жінці волосся, викрали побутову техніку, велосипед і втекли.
news-image

На Київщині злочинці увірвались у будинок 62-річної жительки с. Черняхів близько 3.00 години ночі та влаштували жорстоке катування, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в Київській області.

Нападники вдарили пенсіонерку молотком по голові та, погрожуючи подальшою фізичною розправою, вимагали гроші. Вони побризкали на волосся жінки лак та підпалили. Із будинку викрали: мікрохвильову піч, хлібопіч, м’ясорубку, фен, велосипед, документи на будинок, після чого втекли, - розповіли у поліції.

Співробітники поліції оперативно встановили, розшукали та затримали зловмисників. Ними виявилися місцеві безробітні молодики 19 та 24 років, які зізнались у скоєному та надали правдиві покази.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів на території області. Проводяться заходи по розшуку та затриманню третього співучасника даного злочину – 26-річного жителя міста Обухів.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Читайте також: Розгляд апеляції Олександра Єфремова відкладено