У поліції вважають, що Кім Кардашян сама спровокувала грабіжників
Перед нападом американська знаменитість опублікувала фото з коштовностями.
news-image

Поліцейські припустили, що Кім Кардашян сама спровокувала грабіжників, передає «Є!»
Кілька днів тому зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона зображена з кільцем з чималим діамантом. Рот брюнетки прикрашають золоті прикраси.

На думку французької поліції, саме цим знімком Кардашян спровокувала зловмисників на пограбування.

Тим часом в закордонні ЗМІ проникли деякі подробиці із заяви Кім Кардашян, яке та подала в поліцію після того, як її зв'язали і пограбували у Парижі. За словами американської зірки, вона перебувала в ліжку в той момент, коли почула тупіт ніг на сходах. Кардашян схопилася з ліжка, щоб зателефонувати охоронцеві, але чоловіки, що увірвалися в кімнату, відібрали у неї телефон.

Кім зізналася, що найбільше боялася зґвалтування. Адже в той момент на ній була лише мереживна сорочка. Тим часом один з нападників надів їй на руки пластикові наручники і зв'язав скотчем зап'ястя. Коли ж інший зловмисник взявся за щиколотки Кім, за її словами, подумала, що зараз її  зґвалтують. Однак чоловіки зв'язали скотчем ноги зірки, затягли її у ванну кімнату і замкнули.

У той час як грабіжники рилися в речах Кардашьян, Кім ридала і кричала, благаючи не вбивати її, адже вона мати двох дітей. Знаменитість пообіцяла віддати зловмисникам всі цінні речі, аби її не чіпали. Мабуть,  брюнетка так набридла своїм голосінням злочинцям, що ті заліпили їй рот скотчем, повідомляє TMZ.

Свідком нападу стала подруга Кім Симона, яка перебувала на нижньому поверсі дворівневого номера. Під час інциденту жінка сховалася в інший ванній та зателефонувала охоронцеві Кардашян Паскалю. Чоловік з'явився в номері в одну мить, однак все одно запізнився. Грабіжники пішли з награбованим, пробувши в номері всього шість хвилин.

Нагадаємо, в ніч на 3 жовтня невідомі в масках увірвалися в апартаменти Кім Кардашян. Інформацію про напад підтвердив офіційний представник моделі.

Кім сьогодні вранці в номері паризького готелю утримували двоє озброєних чоловіків у масках, одягнені як поліцейські, - повідомив її прес-секретар.

Спекотна брюнетка втратила коштовностей на суму близько 11 мільйонів доларів.

Читайте також: У Стамбулі поставили пам'ятник коту, який любив задумливо сидіти біля бордюру