Суспільство
5 жовтня 2016
У Маріуполі елітний бордель працював у будинку культури (фото)
Мешканка Маріуполя спільно з двома доньками організували бордель, в якому надавалися послуги сексуального характеру іноземцям.
news-image

В ніч з 4 на 5 жовтня правоохоронцями проведено санкціоновані обшуки в одному з будинків культури у Приморському районі міста Маріуполя, а точніше - у приміщенні, яке надавалося в оренду приватній особі, передає «Є!» із посиланням на прокуратуру Донецької області.

Встановлено, що у вказаному приміщенні мешканка міста Маріуполя 1956 р.н., спільно з двома своїми доньками, організували елітний бордель, в якому надавалися послуги сексуального характеру іноземцям. До зайняття проституцією вона залучала молодих жінок, - розповіли у відомстві.

В ході обшуків у приміщенні борделю, який маскувався під нічний клуб, виявлено та вилучено грошові кошти, а також засоби контрацепції.  

За даним фактом проводиться досудове розслідування.

Дії правопорушників кваліфіковано за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи у зайняття проституцією) КК України.   Наразі вирішується питання про оголошення жінкам про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення.