Події
5 жовтня 2016
На Чернігівщині водій зґвалтував неповнолітню пасажирку-попутницю
Оперативники «по гарячих слідах» затримали раніше судимого чоловіка.
news-image

До чергової частини звернулася жителька одного з сіл Чернігівського району і повідомила, що її неповнолітню сестру, яка їхала автостопом з м. Славутич, зґвалтував водій, передає «Є!» із посиланням на поліцію Чернігівської області.

На кінцевій зупинці у Славутичі в бік автодороги Чернігів-Пакуль-КПП Славутич родичі зупинили попутку і попросили водія підвезти дівчину, той погодився. По дорозі він звернув у ліс, витягнув неповнолітню пасажирку з автівки і зґвалтував. Після цього чоловік посадив дівчину в машину і поїхав у напрямку Чернігова. Коли водій зменшив швидкість, дівчина вискочила з машини на ходу. Той одразу розвернувся і поїхав у бік Славутича, - повідомили у поліції.

Орієнтуючись на прикмети, які надала потерпіла, оперативники Чернігівського районного відділення поліції затримали зловмисника «по гарячих слідах».

Ним виявився раніше судимий 27-річний житель м. Славутич. Наразі його затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 КК України (зґвалтування неповнолітньої), що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Читайте також: У Маріуполі елітний бордель працював у будинку культури (фото)