З'явилося перше фото зі зйомок нового сезону «Холостяк-7»
Ведучий шоу «Холостяк» Григорій Решетник опублікував в мережі фотографію нового героя реаліті - Дмитра Черкасова.
news-image

Вже стартували зйомки 7-го сезону шоу «Холостяк», головним героєм якого став 29-річний чемпіон з плавання на короткі дистанції, майстер спорту міжнародного класу Дмитро Черкасов, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Поки подробиці проекту зберігаються в таємниці, інтерес підігріває ведучий шоу Григорій Решетник, публікуючи в інтернеті фото з новим «Холостяком».

Спільний знімок красенів-чоловіків вмить зібрав тисячі лайків, а в коментарях передплатниці Григорія активно обговорюють нового героя.

До слова, сам Дмитро Черкасов зізнався, що на проект прийшов за великою любов'ю і сподівається зустріти матір своїх майбутніх дітей.

Я вже досить довго шукаю справжню любов, але останнім часом трапляються тільки короткі романи. У кожній новій дівчині я намагаюся розгледіти мати моїх майбутніх дітей, але поки свою людину так і не зустрів. Зараз я весь вільний час присвятив будівництву свого будинку, і дуже хочу створити сім'ю, щоб разом наповнити цей будинок теплом, затишком і дитячим сміхом, - сказав Дмитро.