Суспільство
12 жовтня 2016
В Києві за одну добу з вікон, за дивних обставин, вистрибнули двоє підлітків
В РУВС кажуть, що це самогубство, а от друзі померлих так не вважають.
news-image

До парадного будинку по проспекту Гонгадзе сьогодні несли квіти друзі п'ятнадцятирічного Влада. У міліції розповіли, що хлопчик покінчив життя самогубством, стрибнувши з даху 12-поверхівки.

Хлопчик перебував у стані депресії. Ми подивилися його сторінку в соцмережах. Він дружив з дівчинкою "емо", захоплювався цим молодіжним плином, про що свідчать його записи і фотографії, на яких зображена смерть. У момент трагедії батьки підлітка були вдома, а його тіло на асфальті побачив його рідний брат з вікна,

- розповіли в Подільському РУВС.

У школі №93, куди ходив Влад, сказали, що хлопчик вчився посередньо, інформує «Є!».

Це була звичайна дитина, з пристойної сім'ї. Ніколи не хуліганив. Чому так вчинив, ми не знаємо. У п'ятницю вчителя і його дев'ятий клас підуть на похорон

, - кажуть в школі.

А ось дворові друзі хлопчика кажуть, що сам він стрибнути не міг. П'ять дівчаток сьогодні принесли до місця загибелі Влада квіти.

Він був хорошим, товариським хлопцем. Школу ніколи не прогулював, качався. Ми з ним шість років дружимо, він на один рік старший за мене. І рухом "емо" не захоплювався. У той день він подзвонив мені по телефону, запрошував піти погуляти, але я хворіла і не могла вийти. А потім передумала, і зателефонувала його мамі, оскільки у Влада телефону не було, і вона сказала, що він пішов гуляти з друзями, а потім сталася ця трагедія.

- каже подруга хлопчика Даша

В той же день близько 22.00 з вікна четвертого поверху гуртожитку на Залізничному шосе (Печерський район), викинувся дев'ятирічний хлопчик. - Сім'я неблагополучна і дитина росла досить-таки неврівноваженою. Відомо, що за тиждень до цього він різав собі вени. Як батьки могли таке допустити, зараз з'ясовують слідчі, - розповіли в Печерському РУВС.