Суспільство
12 жовтня 2016
«Міністра охорони здоров'я» «ЛНР» спочатку поховали, а потім воскресили у психлікарні
Колишній «міністр» перебуває в психіатричній лікарні, так як її визнали неосудною.
news-image

Деякий час назад мало місце повідомлення про те, що «міністр охорони здоров'я» самопроголошеної «ЛНР» Лариса Айрапетян покінчила життя самогубством.

Однак, чутки про її смерть виявилися передчасними. На сьогоднішній день Лариса Айрапетян, правда, тепер уже колишній «міністр» перебуває в психіатричній лікарні, так як її визнали неосудною, інформує «Є!» з посиланням на News.dn.ua.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав найманець з Росії Стас спритно:

«Пані міністр виявилося дамою з бульдожими зубами (я не про прикус в реалі) і змогла поставити поточні повз потоки собі на користь, навіть мережу аптек хотіли в РФ відкривати, наскільки я чув. Але тут ... її таки запроторили, було за що і варто було запроторити »

.

Спритно стверджує, що сьогодні «пані Айрапетян визнали неосудною» після чого вона була відправлена ​​в психіатричну лікарню.

«Звідки її або швидко і благополучно випустять, що найбільш ймовірно, або не випустять зовсім, що ймовірно набагато менше. Але оскільки Ігор Венедіктич сильно боїться втратити своє крісло, а вона такий-сякий, але свідок, то варіант випадкової смерті в психлікарні я до кінця не виключаю »

, - додав найманець.