Політика
12 жовтня 2016
Журналіст відповів на погрози українофобного прес-секретаря ОДКБ
Глава прес-служби Організації договору про колективну безпеку Володимир Зайнетдінов пообіцяв просто «розчавити» українців.
news-image

Публічні антиукраїнські заяви Володимира Зайнетдінова, який офіційно перебуває на посаді глави прес-служби ОДКБ викликали скандал.

На них звернув увагу український журналіст Роман Цимбалюк, інформує «Є!» з посиланням на ХВИЛЯ.

Він зазначив, що в своїх коментарях прес-секретар ОДКБ написав, що не вважає українців нацією. Вони, на його думку, «етнічні росіяни, які страждають єрессю українства». Тих же, хто вважає інакше, глава прес-служби Організації договору про колективну безпеку пообіцяв просто «розчавити». Як водиться - кількістю, адже, за словами Володимира Зайнетдінова, так само, як він, «вважають 86 відсотків від 150 мільйонів росіян».

«У нас в Україні до цих пір деякі думають, що, якщо країна буде захоплена росіянами, то вони зможуть пристосуватися або якось домовитися,

 - відповів Володимиру Зайнетдінову український журналіст Роман Цимбалюк.

«А ти чесна людина, відразу попереджаєш про те, що« 50% населення буде розчавлене ». Я так розумію, ти маєш на увазі етнічні чистки. Таке в історії вже було, і особисто у мене жодних сумнівів у серйозності ваших намірів немає. Що мене дійсно дивує - так це твоя прямота і твоє місце роботи: адже ОДКБ все-таки є міжнародною організацією, в якій значаться різні країни »

, - додав він.

«Точно могу тебе сказать: они читают тебя и задаются вопросом, сколько им потребуется времени для превращения во врагов. Ведь все помнят, как Украина из «братской республики» за считанные дни превратилась для россиян в «фашистское государство». Если бы что-либо подобное сказал какой-нибудь Джеймс Аппатурай , то уже на следующий день он вылетел бы с работы. А ты наверняка числишься на службе большим патриотом»

, — заметил журналист.