Події
12 жовтня 2016
В «Азові» заявили про створення нової партії
14 жовтня заплановано урочистий з’їзд політсили.
news-image

В "Азові" заявили про створення нової політичної партії "Національний корпус", перший з'їзд якої заплановано на 14 жовтня. Про це повідомляє прес-служба організації, передає «Є!»

14 жовтня у п’ятницю в Києві відбудеться урочистий з’їзд політичної партії "Національний корпус". Ініціативну групу нової політичної партії складають члени громадської організації Цивільний корпус "Азов", ветерани полку "Азов" Національної гвардії, волонтери, патріоти України, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, 14 жовтня планують провести "Марш Нації" від пам’ятника Батьківщини-Матері, цей захід буде присвячено Дню українського козацтва. Взяти участь планує, зокрема, "Правий сектор" та ЦК "Азов".

Нагадаємо, лідер полку "Азов" Андрій Білецький вже анонсував створення нової політсили, проте він не зміг пояснити, яка у партії буде ідеологія і чи буде вона брати участь у парламентських виборах. Він заявив, що хоче об'єднати в партії "свідомих, активних людей, волонтерів, бізнесменів навколо ідеї будівництва нової України".