Політика
12 жовтня 2016
Виявлене зникнення мера Ірпеня
Активісти повідомляють, що мера Ірпеня Володимира Карплюка вже кілька днів немає на робочому місці, а телефон мера знаходиться поза зоною досяжності. Цікаво, що мобільний оператор, який повідомляє таку інформацію про абонента говорить на польській мові.
news-image

Новину передає «Є!».

Депутат міської ради Богдан Мельничук повідомив, що у вівторок вже ніхто не бачив мера Карплюка хоч саме тоді проводилось засідання виконкому. Крім того саме в той день десь зникла і секретар ради, проте її вранці бачили в будівлі міської ради.

"У вівторок на засіданні виконкому Карплюка не було, як і Денисенко - секретаря ради, хоча вранці Денисенко бачили. Є інформація в раді, що Карплюк може бути у тижневої відрядження. Так говорили вранці. Після обіду з'явилася інформація, що він на лікарняному і завтра може бути на роботі", - каже депутат Ірпінської міської ради Богдан Мельничук ВО "Свобода".

Більше того місцеві мешканці, які ходили на особистий прийом до мера розповідали, що Карплюка на місці вже не було, а прийом громадян здійснював перший заступник міського голови. Громадянам пояснили нібито Карплюк наразі перебуває на лікарняному.

Варто відзначити, що відповідно до наданої інформації Карплюк в період часу з 2014 по 2016 рік жодного разу не взяв жодного лікарняного. Проте відпусток взяв 174 дні і, як з'ясувалося далі не ходить на роботу. При цьому міський голова не забуває отримувати премії і надбавки.