Війна
13 жовтня 2016
Бойовики заявляють про бої із ЗСУ на різних ділянках розмежування
В прес-центрі АТО в черговий раз відзначили, як бойовики так званих «республік» продовжують порушувати «режим тиші».
news-image

В середу ввечері, 12 жовтня, на окремих дільницях Донецької області сили антитерористичної операції почали інтенсивні бої з незаконними збройними формуваннями так званої «ДНР».

Про це заявляють самі терористи у співтоваристві «Зведення від ополчення Новоросії». Спільники бойовиків відзначають, що українським військовослужбовцям вдалося знищити кількох терористів в районі Коминтерново, інформує «Є!» з посиланням на "Преса України".

«У районі населеного пункту Коминтерново (на Маріупольському напрямку, туди пішло ополчення після здачі позицій в Широкино) кілька годин йде запеклий бій. Повідомляють про двох загиблих зі складу 9-го полку - загинули доброволець з Росії «Челяб» і боєць «Серб»

, - йдеться в повідомленні сепаратистської спільноти.

Відзначається, що сили АТО вступили в інтенсивний бій з кремлівськими найманцями на ділянці фронту Гнутове-Талаковка-Коминтерново. Задіяна важка артилерія. На ділянці Талаковка, Водяне-Коминтерново, Широкино-Саханка-Ленінське теж йде бій із застосуванням артилерії, мінометів. Заявляє так зване «ополчення» і про бої на ділянці Авдіївська промзона - Ясинуватський пост.

"Донецьк. Авдіївська промзона - Ясинуватський пост, 71 км: інтенсивний бій із застосуванням мінометів, стрілецької зброї, бронетехніки. Горлівка. Шумно з боку Дзержинська, луплять по Зайцеве »

, - зазначає ресурс терористів.

Нагадаємо, що в прес-центрі АТО в черговий раз відзначили, як бойовики так званих «республік» продовжують порушувати «режим тиші».