Події
13 жовтня 2016
Під час шторму в Одесі потонула шхуна турецьких браконьєрів
Раніше судно було затримано прикордонниками.
news-image

Шторм 12 жовтня в Одесі став причиною затоплення шхуни турецьких браконьєрів. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

За його словами, інцидент стався в Чорноморському яхт-клубі. Раніше ця шхуна була затримана прикордонниками.

Протягом дня 12.10.2016 отримано інформацію про затоплення яхти "Артеміда" в акваторії Одеського морського порту (причал 18) та затопленні турецької рибацької шхуни, яку раніше було затримано прикордонниками в яхт-клубі "Чорноморський" (не належить до акваторії Одеського морського порту). Обидва судна без екіпажу. Жертв, постраждалих та забруднення навколишнього середовища немає, - написав чиновник.

Він зауважив, що екіпажу під час події на судні не було, ніхто не постраждав.

Заступник міністра також повідомив, що через сильний вітер робота Білгород-Дністровського, Одеського портів, а також портів «Чорноморськ» і «Південний» обмежена.

Цілодобовий координаційний центр АМПУ працює в МІУ цілодобово. По зоні відповідальності Морської пошуково-рятувальної служби все під контролем. Всі катера і рятувальники знаходяться в бойовій готовності та вийдуть по першому сигналу. Руху комерційного та малого флоту в морі не спостерігається, - зазначив він.


Читайте також: В Одесі будівельний кран впав на ресторан та автівку (фото)