Події
13 жовтня 2016
На Полтавщині двоє сестер убили чоловіка
Місцевий таксист допоміг розкрити вбивство.
news-image

На Полтавщині двоє 19 -річних сестер убили чоловіка та в чоловічому одязі одразу після скоєного втекли до Полтави, передає «Є!» із посиланням на поліцію Полтавщини.

З місцевого автовокзалу вони викликали автомобіль таксі, замовивши його в напрямку міста Гадяч. Сівши до машини, останні розповіли водієві, що грошей у них немає і вони розрахуються з ним двома мобільними телефонами. Крім того, жінки попрохали їхати швидко, так як вони, нібито, убили якогось чоловіка у селі Поділ Великобагачанського району, - розповіли у поліції.

Спочатку таксист подумав, що це якийсь жарт, але все-таки вирішив таємно зателефонувати до поліції. Вже через декілька хвилин автомобіль таксі зупинили патрульні поліцейські.

Дівчат правоохоронці доставили до Полтавського відділу поліції.

Дівчата, які виявилися сестрами, розповіли оперативникам, що вони мешканці Гадяцького району. У Поділ приїхали в гості до товариша свого батька. У чоловіка вони прожили три доби, відпочивали та розпивали спиртні напої. Потім, за їх словами, 43-річний чоловік почав їх домагатися і вони його вбили, - повідомили у відомстві.

Оперативники негайно почали перевіряти інформацію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Великобагачанського відділення поліції.

На подвір’ї правоохоронці виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями. З місця події поліцейські вилучили знаряддя убивства – ніж та розбиту скляну пляшку.

По факту убивства розпочато кримінальне провадження за п.12 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб)».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте також: У Херсоні пострілом в голову вбито відомого кримінального авторитета (фото)