Топ-7 найбажаніших жінок світу-2016 (фото 18+)
Експерти журналу GQ склали рейтинг перших красунь-2016 із числа зірок.
news-image

Щороку британська редакція журналу GQ вибирає сім найбажаніших жінок світу. Всі вони, зрозуміло, знаменитості - актриси, співачки чи моделлю.

Цього разу експерти також склали рейтинг перших красунь-2016 із числа зірок, які з'являлися в цьому році на обкладинці глянцю, інформує «Є!» з посиланням на "Комсомольська Правда".

Отже, кого, на думку британців, хочуть чоловіки всієї планети?

Ханна Девіс

26-річна зірка подіумів впевнено дихає в потилицю своїм більш успішним конкуренткам - таким ветеранам пляжних фотосесій, як Ірина Шейк або Кендіс Свейнпол. Ханна кілька років поспіль знімалася для знаменитого спецвипуску купальників Sports Illustrated, а в 2015 році навіть прикрасила його обкладинку. У липні цього року Ханна вийшла заміж за зірку американського бейсболу. Так що вибачте, хлопці, - дівчина вже зайнята.

Алессандра Амбросіо

Бразильська манекенниця в цьому році відзначила 35-річчя, і тим не менш вона як і раніше найкрасивіший "ангел" марки нижньої білизни Victoria's secret. Алессандра постійно потрапляє в рейтинг найбільш високооплачуваних моделей планети, хоча могла б і не працювати зовсім. Її чоловік - бізнесмен Джеймі Мазур - розбагатів в 20 мільйонів доларів, продаючи джинси студентам. Пара разом з 2005 року, у них двоє дітей.

Селена Гомес

Колишня кохана Джастіна Бібера співачка Селена Гомес не тільки виступає на сцені, а й ;встигає зніматися в кіно - прем'єра останнього фільму з її участю "І програли бій" пройшла на Венеціанському фестивалі. Не так давно 24-річна поп-принцеса оголосила, що тимчасово припиняє гастрольні тури, щоб як слід підлікуватися: Селена хвора на червоний вовчак. Судячи з усього, шанувальники будуть з нетерпінням чекати її повернення.

Кім Кардашьян

Сама фігуриста модель Америки скинула після народження сина майже 30 кілограмів і пустила в хід важку артилерію: власне тіло, яке вона оголює з приводу і без. Безперечно, в купальнику Кім виглядає вражаючи. Недарма в одному тільки Інстаграмі у неї - 82 мільйони підписників.

Ана де Армас

28-річна актриса народилася на Кубі, потім жила в Мадриді, а зараз переїхала в Лос-Анджелес. Від Ани взахваті вся Латинська Америка та інші іспаномовні країни - а це багатомільйонна армія шанувальників. Актриса прославилася завдяки головній ролі в іспанському серіалі "Чорна лагуна", потім послідували пропозиції від продюсерів великого кіно.

Хейлі Клаусон

Ще одна блакитноока американська модель. Саме Хейлі потрапила на обкладинку Sports Illustrated в нинішньому 2016 році. 21-річна блондинка з Каліфорнії за чотири роки пройшла шлях від звичайної моделі до героїні рекламних кампаній найвідоміших марок.

Пріянка Чопра

Індійська актриса і модель у 2000 році отримала титул "Міс Світу". Приянка зробила успішну кар'єру в Боллівуді, а потім і в Голлівуді. Зараз 32-річна красуня живе в Лос-Анджелесі і записує черговий сингл - вона ще й непогано співає.