Суспільство
15 жовтня 2016
На території школи впіймали жінку, яка продавала важкі наркотики
Мешканка Умані на території місцевої школи поширювала наркотичний засіб наркозалежним особам, після отримання коштів на банківський рахунок.
news-image

В Умані на території місцевої школи жінка продавала особливо небезпечні наркотики, повідомила прес-служба поліції Черкаської області.

Під час особистого огляду у 33-річної місцевої жительки було виявлено та вилучено 20 мл опію ацетильованого, який вона зберігала з метою збуту, а також грошові кошти в сумі 370 гривень. Вилучене направлено на експертизу, інформує «Є!» з посиланням на "Подробности".

"Встановлено, що мешканка Умані на території місцевої школи поширювала особливо небезпечний наркотичний засіб - опій ацетильований наркозалежним особам, після отримання коштів на банківський рахунок. Під час особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили у підозрюваної 20 мл наркотичного засобу, який вона зберігала з метою збуту, а також грошові кошти в сумі 370 гривень, отриманих від незаконного обігу наркотичних засобів "

, - зазначили правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує від п'яти до десяти років в'язниці з конфіскацією майна.