Суспільство
16 жовтня 2016
На Миколаївщині злочинці завдали ножових поранень та обікрали водія у власному ж авто
Поліція підозрює у нападі трьох чоловіків неслов'янської зовнішності.
news-image

Вночі 15 жовтня в Заводському районі троє невідомих сіли в салон автомобіля 36-річного миколаївця і зажадали від нього віддати гроші. Коли чоловік відмовився зловмисники почали бити його і завдали кілька ножових поранень.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області, інформує «Є!».

«Близько 3:30 ночі, коли чоловік на своєму автомобілі під'їхав до будинку № 33-Б по вулиці Будьонного, в салон транспортного засобу сіли троє незнайомих чоловіків неслов'янської зовнішності. Останні вимагали у водія, щоб той віддав їм свої гроші, а почувши відмову, почали наносити йому удари руками по голові »

, - передають в поліції слова потерпілого.

Побиття чоловіка тривало кілька хвилин, після чого один з нападників дістав ніж і завдав йому колото-різані поранення в область грудної клітини. Залишивши жертву, зловмисники забрали його барсетку з грошима і пішли.

Прикмети нападників:
1. Вік - до 25 років, середнього зросту, середньої статури, волосся чорного кольору.
2. Вік - близько 34 років, невисокого зросту, середньої статури, волосся чорного кольору, короткі, з сивиною. Був одягнений в куртку білого кольору і джинси.
3. Вік - до 30 років, середнього зросту, середньої статури, волосся темне, коротке.

Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.187 КК України ( «Розбій»), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Встановлюються особи нападників.

У поліції також просять громадян, які знають корисну для слідства інформацію, повідомити про це правоохоронцям.

Читайте також: На Закарпатті сталась кривава різанина